HYUNDAI I10

baner-new-i10

Preturi Hyundai i10


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlata

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari:

 

Consultant Vanzari :      Dan Budurlean Telefon : 0749 274 334
e-Mail :   dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :      Florin Sturzu Telefon : 0749 274 340
e-Mail :   florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :      Anca Isfanuti Telefon : 0741 333 842
e-Mail :   anca.isfanuti@tiriacauto.ro

 

Noul Hyundai i10 este acum mai dinamic

 

Designul dinamic si elegant al noului Hyundai i10 evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei. In comparatie cu predecesorul, proportiile au fost modificate, prin coborarea liniei plafonului, dar si prin extinderea in latime.

AC3_i10_Human_Ready_8083
AC3_i10_Human_Ready_8162

Grila frontala de mari dimensiuni

Hyundai i10 are acum o alura mai sportiva care este subliniata de grila tip cascada si care incorporeaza luminile de zi cu tehnologie LED. Aceasta dezvaluie o structura interioara de forma unui fagure de miere, caracteristica mostenita de la modelele i10 anterioare.

grila
hyu-2020-1524pisampleswheels52910k7200

Jante din aliaj

Impactul vizual este completat de jantele din aliaj de 15”, precum si de cele de 16’’, disponibile optional.

Farurile cu design special

Farurile sunt integrate in bara fata aerodinamica, intregind aspectul bine conturat si elegant al autovehiculului.

AC3_i10_Human_Ready_8420

Confort si versatilitate

 

Designul habitaclului subliniaza elementele de noutate si expresivitate ale noului Hyundai i10, dar fara a compromite insa utilitatea. Plasarea fantelor de ventilatie pe interiorul portierelor sustine orizontalitatea arhitecturii, conferind o senzatie de spatialitate. Banda decorativa de pe plansa de bord prezinta acelasi finisaj 3D tip „fagure de miere” ca si interiorul portierelor.

cutie automata hyundai i10
hyundai-i10-introduction-2023-04

Proportii redefinite

Noul i10 este disponibil in variantele cu patru si cinci locuri. Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

hyundaii10 interior
hyundai i10-ornamente

Design remarcabil

Fantele de ventilatie sunt integrate in plansa de bord, care dispune de un finisaj 3D tip „fagure de miere”.

Conectivitate de referinta in segment

Toate functiile noului Hyundai i10 sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi, cel mai mare din segmentul A. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului. Mai mult, i10 dispune si de un suport pentru incarcare wireless prin inductie pentru telefoanele de tip smartphone compatibile.

ecran

Eficienta sporita

In functie de preferinte, noul i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 118 Nm.
Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau robotizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

Transmisie automatizata

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

i10-transmisie-automatizata
hyundai 10-cutie manuala

Transmisie manuala

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Pachetul Hyundai SmartSense

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW), precum si sistem inteligent de avertizare asupra limitei de viteza (ISLW).


 

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA).

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor.
LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

 

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

 

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCW).

Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCW) avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

 

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW)

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

siguranta-hyundai i10
asistenta noul i10

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA)

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Comments are closed.