Hyundai i20

banner-i20

Preturi Hyundai i20


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlata

 

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari :

Consultant Vanzari :

Dan Budurlean

Telefon : 0749 274 334
e-Mail :
dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :

Florin Sturzu

Telefon0749 274 340
e-Mail :
florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :

Alexandru Saramet

Telefon : 0741011657
e-Mail :
alexandru.saramet@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : 

Roxana Saramet

Telefon : 0749274339
e-Mail :
roxana.enache@tiriacauto.ro

 

Alegerea potrivita

 

Noul i20 vine cu tot ce ti-ai putea dori de la noua ta masina - de la designul expresiv, noile caracteristici de siguranta si conectivitate, pana la interiorul extrem de spatios.
Pentru ca noul i20 este cu adevarat special.

Dinamic si expresiv

Liniile elegante subliniaza exteriorul rafinat, accentuat de proportii echilibrate. Partea frontala integreaza grila tip cascada, element din noua identitate vizuala a marcii. Pentru a imbunatati eficienta aerodinamica, proiectoarele de ceata au fost redesenate.

Sistemul de asistenta la coliziune frontala

Cu ajutorul unei camere multifunctionale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

as-fr

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

Sistemul alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor, la peste 60 km/h. LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

ldws

Asistenta pentru faza lunga (HBA)

Pentru mai multa siguranta, functia HBA dezactiveaza in mod automat faza lunga in momentul in care este detectata o sursa de lumina a unui autovehicul din directia opusa sau aflat pe acelasi sens de rulare. Cand nu mai sunt detectate vehicule, sistemul reactiveaza automat faza lunga,

hba

Interior elegant

Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA).Noul interior „Blue" propune o insertie de culoare albastra care traverseaza plansa de bord si accentueaza manerele portierelor.„Red Point" si „Blue Point" ofera posibilitatea clientilor de a personaliza habitaclul cu accente rosii sau albastre.

Performanta si eficienta

i20 este disponibil in doua versiuni de motorizare pe benzina: Kappa 1 litru T-GDI (disponibil pe intreaga gama i20) - 74 kW/ 100 CP - cu transmisie manuala in cinci trepte ce poate fi asociat si transmisiei cu dublu ambreiaj in sapte trepte – o premiera Hyundai pentru gama i20; Kappa 1.2 litri (disponibil pe versiunile in cinci usi si Coupe in trei usi) - 55 kW/ 75 CP sau 62 kW/ 84 CP, ambele asociate cutiei manuale in cinci trepte. Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pe gama i20, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei. Economia de carburant rezultata in urma utilizarii ISG va fi evidenta mai ales in conditii de rulare urbana, sistemul oprind automat motorul atunci cand vehiculul stationeaza. Motorul 1.0 T-GDI este echipat cu un filtru de particule incorporat, care contribuie la imbunatatirea performantelor ecologice. Gama de motorizari i20 raspunde reglementarilor Euro 6d - TEMP.

Tehnologie dublu ambreiaj
Transmisia cu dublu ambreiaj (DCT) in sapte trepte ofera beneficii considerabile atat in ceea ce priveste performanta, cat si eficienta consumului de carburant.

Suspensie fata tip McPherson
Designul imbunatatit al suspensiei fata ofera un raspuns mai precis, pentru o calatorie mai confortabila.

Sistem de sase airbag-uri
Pornesti linistit la drum datorita sistemelor de siguranta integrate, printre care cele sase airbag-uri: doua frontale, doua laterale si doua cortina, care asigura protectia de jur imprejurul habitaclului.

Geamuri electrice
Geamurile pot fi coborate si ridicate electric. In plus, geamurile fata beneficiaza de temporizator, actionarea realizandu-se printr-o singura atingere a butonului.

Sistem de monitorizare a presiunii in anvelope (TPMS)
Sesizeaza si notifica scaderea presiunii in oricare dintre anvelope, afisand informatiile pe instrumentarul de bord.

Semnalizarea opririi in caz de urgenta (ESS)
In cazul unei opriri de urgenta, autovehiculul semnalizeaza automat, prin aprinderea avariilor, pentru a preveni ceilalti conducatori auto din trafic si a evita o coliziune din spate.

PANOU DE BORD

Sistem de rabatare scaune spate 60:40

Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40 pentru a putea transporta bagaje alaturi de unul sau doi pasageri.

Portbagaj generos

Cu un habitaclu spatios si confortabil, i20 ofera si un portbagaj cu o capacitate substantiala de 326 litri (VDA).

Suporturi pentru pahare

Plasate convenabil intre scaunele din fata.

Suporturi pentru sticle pe interiorul portierelor

Sticlele pot fi depozitate in siguranta in buzunarele interioare ale portierelor.

Consola centrala si cotiera

Consola centrala ofera un spatiu suplimentar de depozitare in interior, constituind, in acelasi timp, si o cotiera confortabila.

Comments are closed.