Hyundai Kona electric

banner

Preturi Hyundai Kona Electric


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlata

 

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari :

Consultant Vanzari : Dan Budurlean Telefon : 0749 274 334
e-Mail : dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Florin Sturzu Telefon0749 274 340
e-Mail : florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Roxana Saramet Telefon : 0749 274 339
e-Mail : roxana.enache@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Alexandru Saramet Telefon : 0741 011 657
e-Mail : alexandru.saramet@tiriacauto.ro

 

Mobilitate si flexibilitate

Kona Electric imbina designul expresiv si caracterul multifunctional al SUV-urilor Hyundai, fiind disponibil cu doua motorizari, care ofera mobilitate, flexibilitate si o autonomie de pana la 449 kilometri (conform testelor WLTP).

Remarcabil din orice unghi

Silueta Kona Electric reflecta caracterul agil. Caroseria prezinta linii indraznete, fluide,
care denota senzatia de miscare continua.

Culori caroserie

Head-Up Display (HUD)

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Instrumentar de bord 7"

Noul ecran de 7" al bordului afiseaza informatii despre nivelul de incarcare a bateriei, fluxul de energie sau modul de condus. In functie de modul selectat, culoarea fundalului si detaliile afisate in cadrane se modifica, pentru a fi cat mai utile.

Eleganta si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate.

interior

Dimensiuni generoase

Kona Electric se remarca prin dimensiuni generoase atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje. Capacitatea totala de depozitare este de 332 litri (cablul de incarcare inclus) si 373 litri fara. Spatiul alocat bagajelor poate fi extins pana la 1.114 litri, prin rabatarea completa a banchetei din spate.

spatiu-kona

Consola centrala

Pe consola centrala se regasesc toate comenzile care faciliteaza utilizarea modulului shift-by-wire, iar in partea de jos, un spatiu de depozitare pentru obiecte personale.

consola centrala

PUTERNIC SI EFICIENT

Kona Electric beneficiaza de doua variante de propulsoare, oferind clientilor unul dintre cele mai puternice motoare electrice. Bateria de 64 kWh ofera o autonomie extinsa de 449 kilometri* (conform testelor WTLP, 546 km conform NEDC), dezvoltand o putere de 204 CP/150 kW. Cu un cuplu de 395 Nm disponibil instantaneu, noul Kona ofera o experienta la volan exceptionala, accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 7,6 secunde. Cu o capacitate a bateriei de 39,2 kWh, versiunea de baza are o autonomie de 289 kilometri (WLTP, conform NEDC - 345 km)*, motorul livrand 136 CP / 100 kW.

Baterie litiu-ion polimer

BATERIE

Baterie litiu-ion polimer

Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride
nichel-metal. Ambele propulsoare au un cuplu de 395 Nm, livrat prin intermediul sistemului de propulsie electrica, noul Kona Electric accelerand de la 0 la 100 km/h in doar 7,6 secunde, in versiunea de 64 kWh. Versiunea de baza vine cu o baterie care are o capacitate de 39,2 kWh si o autonomie de pana la 289 km. Motorul dezvolta 100 kW si are un consum de energie de doar 13,9 kWh/100 km (conform testelor WLTP). Versiunea cu raza extinsa este echipata cu o baterie de 64 kWh, cu o autonomie de pana la 449 km (conform testelor WLTP).Autonomie si capacitate baterie:289 km / 39 kWh449 km / 64 kWh

Sistem flexibil de incarcare

Kona Electric dispune de un sistem flexibil de incarcare Indiferent ca va aflati acasa sau intr-o calatorie, bateria poate fi incarcata in orice moment, la o statie de realimentare sau la o priza domestica. Hyundai a optat pentru utilizarea unei baterii litiu-ion polimer, in locul celor conventionale hibride nichel-metal. Aceasta ofera o incarcare si descarcare eficiente, precum si un randament exceptional.

Cablu de incarcare - priza domestica

Conducatorul auto are posibilitatea de a incarca autovehiculul la o priza domestica (220 V monofazat) utilizand cablul ICCB disponibil in echiparea standard.
Timp de incarcare: 19h pentru bateria de 39 kWh / 31 h pentru 64 kWh*. Portul de incarcare este amplasat in partea din fata, langa logo-ul Hyundai.

Statie de incarcare la domiciliu

Pentru o incarcare mai rapida, conducatorii auto pot opta pentru un punct de incarcare la domiciliu. Timp de incarcare 7,2 kW: 6: 10 h pentru bateria de 39 kWh / 9: 35 h pentru 64 kWh

Cablu pentru incarcarea la statiile de realimentare

Cu ajutorul cablului, autovehiculul poate fi incarcat la statiile de realimentare. Acesta poate fi utilizat si pentru conectarea la o cutie de perete.

Incarcare rapida

Timp de incarcare la statia de 100 kW:
54 de minute pentru o stare de incarcare de 80% pentru ambele versiuni disponibile.
Timp de incarcare la statia de 50 kW (80%):
57 de minute pentru baterie de 39 kWh / 75 min pentru 64 kWh

Statii de incarcare

Kona electric ofera informatii in timp real pentru disponibilitatea statiilor de incarcare.

harta-statii

Hyundai SmartSense

Kona Electric beneficiaza de cel mai recent pachet de dotari de siguranta activa si asistenta la condus.

Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)
Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autovehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
FCA reprezinta o dotare optionala pentru Kona electric. Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)
Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.
Sistemul de mentinere a benzii (LFA)
Sistemul de mentinere a benzii (LFA) ajusteaza automat directia pentru ca autovehiculul sa ramana pe mijlocul caii de rulare la viteze cuprinse intre 0 si 145 km/h, atat pe autostrazi, cat si in oras.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)
Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Comments are closed.