Hyundai Kona hibrid

hyundai-kona-hibrid

Preturi Hyundai Kona Hibrid


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlata

 

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari :

Consultant Vanzari : Dan Budurlean Telefon : 0749 274 334
e-Mail : dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Florin Sturzu Telefon: 0749 274 340
e-Mail : florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Anca Isfanuti Telefon : 0741 333 842
e-Mail : anca.isfanuti@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Roxana Saramet Telefon : 0749 274 339
e-Mail : roxana.enache@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : Alexandru Saramet Telefon : 0741 011 657
e-Mail : alexandru.saramet@tiriacauto.ro

 

Descopera noul Hyundai KONA hibrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul
electric asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

Design interior

Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera clientilor posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, rosu sau alb. Nuanta selectata este prezenta pe ramele fantelor de ventilatie, in jurul schimbatorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusatura tapiteriei, precum si pe volan.

interior

Spatiu extins

KONA hibrid beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40.

spatiu

Conectivitate

Mereu conectat datorita sistemului multimedia care ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7’’.

Sistem audio Krell

Ecran tactil de 7 inchi

Sisteme avansate

KONA hibrid ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD)
HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 10.25 inchi
Sistemul multimedia cu ecran de 10.25 inchi, disponibil optional pentru KONA hibrid, dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica, alaturi de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

Incarcare wireless
KONA hibrid integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord
Ecranul LCD de 4.2 inchi ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

acceleratie
consum
viteza

Eficienta sistemului hibrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Ca parte a sistemului de franare regenerativa, motorul electric contribuie, de asemenea, la decelerarea autovehicului si, astfel, la incarcarea bateriei.

Sistem de propulsie hibrid
Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina

Motorul pe benzina de 1.6 GDi dezvolta o putere de 105 CP

Motor electric

Dinamismul remarcabil al variantei Kona este asigurat de cei 43.5 CP

Bateria litiu-ion polimer

Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer cu o capacitate de 1.56 kwh. Prin pozitionarea bateriei sub scaune a fost imbunatatit caracterul sportiv al autovehiculului.

Hyundai SmartSense.

KONA hibrid este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Sistem autonom de franare (AEB)
Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor.
LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.

Pilot automat (SCC)
Cu ajutorul sistemului radar frontal, SCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana.

garantie-baterie

GARANTIE

Pentru linistea conducatorului auto, modelul KONA hibrid dispune de pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

Comments are closed.