Noul Hyundai Santa Fe

banner

Preturi Hyundai Santa Fe


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlata

 

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari :

Consultant Vanzari :

Dan Budurlean

Telefon : 0749 274 334
e-Mail :
dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :

Florin Sturzu

Telefon0749 274 340
e-Mail :
florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :

Alexandru Saramet

Telefon : 0741011657
e-Mail :
alexandru.saramet@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari : 

Roxana Saramet

Telefon : 0749274339
e-Mail :
roxana.enache@tiriacauto.ro

 

Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte. Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

Functionalitate si confort

Intr-un mix de design si functionalitate, in habitaclu descoperim materiale de calitate si un spatiu generos. Vizibilitatea pentru partea din spate a fost imbunatatita prin extinderea suprafetei vitrate, geamurile secundare fiind marite cu 41%. Pentru al doilea rand de scaune, spatiul la picioare a crescut cu 38 mm, iar scaunele au fost inaltate cu 10 mm. Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite. Pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 40 de litri, ajungand la 625 litri.

Descopera noul Santa Fe

Head-Up Display (HUD)

Noul afisaj reprezinta o premiera pentru Hyundai, prin intermediul ecranului de 8.5 inchi fiind proiectate detalii relevante in campul vizual al conducatorului auto. HUD asigura lizibilitate excelenta, precum si procesare rapida a informatiilor.


Asistenta pentru iesirea in siguranta

Sistemul previne accidentele blocand temporar usile, atunci cand un vehicul se apropie din spate. Folosindu-se de radar, sistemul detecteaza apropierea unui alt vehicul si avertizeaza conducatorul auto in cazul in care una dintre usi este deschisa. Sistemul permite astfel tuturor pasagerilor sa coboare in siguranta din masina.


Sistem de avertizarea conducatorului auto (DAW)

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul DAW sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.


Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

Santa Fe este echipat cu un sistem de tractiune integrala HTRAC (denumirea combina litera "H" din "Hyundai" si prima silaba a cuvantului "tractiune"), care presupune distributie electronica variabila a cuplului, in functie de viteza autovehiculului si de aderenta de care dispune fiecare roata. Aceasta este noua tehnologie 4x4 de la Hyundai, care controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo, chiar daca suprafata de rulare este acoperita cu zapada, reusind mereu sa imbunatateasca tinuta de drum si aderenta in viraje.

htrac

Design fluid si elegant

Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni, incadrata de faruri,
proiectoarele si luminile de zi cu aspect futurist.

Eleganta si confort

interior
ventilatie-scaune

Scaune incalzite si ventilate

Mai mult confort, in orice anotimp, datorita scaunelor fata incalzite si ventilate. In plus, scaunele spate sunt disponibile cu un sistem de incalzire cu doua trepte de intensitate.

Mereu conectat

Volanul sportiv dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru a ramane mereu conectat. In plus, functia de incalzire ofera un plus de confort in diminetile racoroase de iarna.

volan
climatronic

Sistem automat de aer conditionat

Permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata, indiferent de durata calatoriei.

Incarcare wireless

Santa Fe integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un Led amplasat deasupra suportului.

wireless
navigatie

Sistem de navigatie cu ecran de 8''

Sistemul multimedia cu ecran de 8 inchi, disponibil optional pentru Santa Fe, include functiile Apple CarPlay si Android Auto, pentru redare audio sau de telefon direct de pe smartphone, dar si o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica. Este disponibil si un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.

Instrumentar de bord

Plasat in mod optim, ecranul LCD de 7" ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

Design interior

Noul Santa Fe beneficiaza de o arhitectura interioara rafinata si ergonomica. Intr-o imbinare exceptionala de design si functionalitate, la interior descoperim materiale de calitate premium, un spatiu incapator si o vizibilitate deosebita.

Performante rutiere

Santa Fe este disponibil in versiunea de motorizare diesel si cu transmisie automata in opt trepte.
Propulsoarele au fost modificate pentru a corespunde noilor standarde Euro 6C.

motorizare

Transmisie automata in opt trepte

Motoarele pot fi asociate acum transmisiei automate in opt trepte, oferind o configuratie compacta si o transmisie rapida si economica.

Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Confort, acesta ofera stabilitate, 20% din cuplu fiind distribuit catre rotile din spate.


Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Eco, HTRAC contribuie la imbunatatirea eficientei consumului de combustibil, distribuind intregul cuplu catre rotile din fata. In conditii de aderenta scazuta, sistemul distribuie automat forta catre toate cele patru roti.


Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Sport, HTRAC ofera o accelerare superioara, prin distribuirea a 50% din cuplu catre rotile spate.


Noul sistem de tractiune integrala HTRAC

In modul Smart, sistemul se adapteaza stilului de conducere si conditiilor rutiere in timp real, comutand automat intre Eco, Sport si Confort pentru a obtine performante optime.


Sistem de ajustare si control scaune fata – opt moduri
Pentru un plus de confort, scaunele frontale sunt reglabile cu opt moduri.

Frana de mana actionata electric (EPB)
Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla accesare a unui buton.

Controlul la distanta al geamurilor
Ai lasat geamurile deschise?
Nicio problema. Acestea pot fi inchise de la distanta prin actionarea butonului de blocare.

Geamuri electrice
Geamurile electrice pot fi actionate printr-o singura atingere, iar functia de siguranta inlatura posibilitatea unor accidentari la inchidere.

Ornament de protectie
Setul de protectie pentru praguri are rolul de a proteja impotriva zgarieturilor.

Functie de memorare pentru scaunul conducatorului auto
Conducatorul auto si pasagerul fata beneficiaza de scaune reglabile electric, cu 10 pozitii diferite.

SIGURANTA, O PRIORITATE

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier
Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCA detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale. Utilizand senzorii laterali spate, sistemul scaneaza 180 de grade zona din spatele vehiculului.
Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)
Sistemul avertizeaza vizual si sonor la miscari nesigure la o viteza de peste 60km/h, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe banda de rulare.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA)
Utilizand tehnologia radar, BCA impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.
Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) in oras si interurban
Este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, sistemul de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Pilot automat inteligent cu functie Start/Stop (SCC w/ S&G)
Utilizand senzorii radar din fata, SCC cu Start/Stop pastreaza viteza sau distanta constante pana la autivehiculul din fata, prin franarea sau accelerarea automate, urmarind variatiile de viteza ale autovehicului din fata, in limita vitezei setate pe pilotul automat. In cazul in care vehiculul din fata se opreste, sistemul Start/Stop franeaza vehiculul pana la oprire si accelereaza din nou pana la viteza dorita, imediat ce drumul este liber. Daca vehiculul se opreste mai mult de 3 secunde, conducatorul auto trebuie sa reactiveze sistemul de la comenzile de pe volan sau prin apasarea scurta a pedalei de acceleratie. Sistemul functioneaza la viteze cuprinse intre 0 si 180 km/h.

Comments are closed.