Hyundai Tucson

new-tucson-banner

Preturi Hyundai Tucson


* Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
* Hyundai Timisoara isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.
* Preturile afisate mai sus nu includ vopsea metalizata sau perlat

Solicita o oferta detaliata echipei noastre de vanzari:

 

Consultant Vanzari :    Dan Budurlean Telefon : 0749 274 334
e-Mail :   dan.budurlean@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :    Alexandru Saramet Telefon : 0741 011 657
e-Mail :   alexandru.saramet@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :    Florin Sturzu Telefon : 0749 274 340
e-Mail :   florin.sturzu@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :    Roxana Saramet Telefon : 0749 274 349
e-Mail :   roxana.enache@tiriacauto.ro
Consultant Vanzari :    Anca Isfanuti Telefon : 0741 333 842
e-Mail :   anca.isfanuti@tiriacauto.ro

 

Noul Hyundai Tucson

Bine ai venit la bordul Noului Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

tucson-exterior-front
tucson-exterior-back

Tema designului exterior -Parametric Dynamics.

Noua tema de design - „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

 

 

design-ext

Accente
spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

tucson-side
tucson-back

Lumini parametrice
integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj
de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

tucson-jante

De la un model concept la designul revolutionar.

Limbajul de design al noului Hyundai Tucson are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.

 

 

 

Habitaclul elegant imbina confortul cu
tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.

interior1

Mereu conectat pentru o experienta
digitala avansata.

Noul Tucson este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Iluminare ambientala

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.


Tehnologie shift-by-wire

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.


Confort sporit

Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.


Sistem de rabatare scaune spate.

Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.


Portbagaj generos

Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.


NOUL HYUNDAI TUCSON - GALERIE IMAGINI

Spatiu extins

interior-lateral

Functia Walk-in

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului

Mai mult spatiu

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

port-bagaj-scaune

Tehnologia Multi-Air Mode

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

air-mode

Tehnologii revolutionare

ansamblu
ios
ecran

Ecran de 10,25 inchi

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Instrumentar digital
de bord

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech

ceasuri
bluelink

Aplicatia Bluelink

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Noi functii Hyundai SmartSense

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada (HAD).

Tucson este echipat in premiera cu sistemul de asistenta pentru condusul pe autostrada (HDA). Functia combina sistemul de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA) cu pilotul automat inteligent, utilizand senzori si date de navigatie, pentru a asigura functionarea in conditii optime, precum si pentru a ajusta automat viteza.


Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM).

O dotare unica pentru acest segment este sistemul de monitorizare a unghiului mort (BVM), care afiseaza pe ecranul principal zonele laterale si din spate ale autovehiculului, in momentul in care conducatorul auto activeaza semnalul pentru schimbarea directiei.


Sistem de asistenta la coliziunile frontale (FCA).

FCA permite detectarea pietonilor si a ciclistilor, alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA este disponibil acum cu functia de prevenire a coliziunilor in intersectii.


Sistem inteligent de asistenta pentru parcarea de la distanta (RSPA).

RSPA permite parcarea autovehiculului de la distanta, fara a fi necesara prezenta conducatorului auto, utilizand doar cheia de acces. In momentul detectarii unor obstacole, sistemul avertizeaza sonor si aplica automat frana de urgenta, in cazul in care este necesar.


Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

In momentul in care modul „Auto” este selectat, sistemul de asistenta pentru faza lunga (HBA) detecteaza noaptea vehiculele care se deplaseaza atat din sensul opus, cat si pe cele care au aceeasi directie de deplasare, comutand astfel de pe faza lunga pe cea scurta, in cazul in care conditiile de drum o impun. Atunci cand nu detecteaza alte vehicule in apropiere, sistemul reactiveaza automat faza lunga, pentru vizibilitate maxima.


Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

AIRBAGSistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Noul Tucson este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 KM/h.


Pilot automat inteligent (SCC).

Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.


Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

tucson-ext
engine-hybrid

Gama variata de sisteme de propulsie
electrificata.

Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 150 CP.

Performanta sporita.
Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

CVVD-engine

Tractiune integrala
HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

 

htrac-badge_4x3

GARANTIE

Hyundai Tucson dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

garantie-tucson
tucson-ext-garantie

Comments are closed.